DESCOMPTES

Botón de reproducción icono gratis  Codi ètic: 

Contractar un producte a través d’algun dels següents enllaços no suposa cap cost adicional pels lectors, però al ser links d’afiliació jo guanyo un petit benefici que destino integrament als meus viatges!

Botón de reproducción icono gratis Reservar allotjaments.

Una de les tasques que més m’agraden d’organitzar el viatge és buscar els allotjaments que passaran a ser casa nostra quan som fora. Gaudeixo molt, em passo una bona estona llegint opinions, mirant fotos, també mirant hotels que no em puc permetre, jeje. Sempre ho fem a través de dues plataformes:

Flecha derecha icono premium Booking: 

Booking és la pàgina web que més utilitzem, hi pots trobar tot tipos d’allotjaments des d’hotels fins albergs i apartaments. Hi ha molta oferta així que seleccionem els filtres de cerca que ens interessen: bona puntuació, bona ubicació, esmorzar inclòs si ens interessa, també el de cancel·lació gratuita. Hem hagut de posar-nos en contacte varies vegades amb Booking, tant per resoldre dubtes com per posar alguna queixa, i l’atenció ha sigut de 10.

Botón de reproducción icono gratis  Descompte pels millors lectors del món de 15€ per la vostra reserva a Booking

Flecha derecha icono premium Airbnb: 

Aquesta plataforma no l’hem utilitzat tant com Booking que és la nostra preferida per execel·lència, però s’hi poden trobar preciosos apartaments inscrits per particulars. Nosaltres vam reservar per Airbnb quan vam viatjar a Nova York perquè inicialment teníem la intenció de comprar menjar al supermercat per esmorzar i sopar a l’apartament, la nostra sorpresa va ser que molts dies sopavem per menys de 5$, per tant no ens valia la pena cuinar i netejar.

Vam tenir un petit incident* i l’atenció per part de l’empresa va ser impecable. Us deixo un descompte de 25€ per la vostra primera reserva:

Botón de reproducción icono gratis  Explicació incident: el dia que em vaig dutxar amb un ratolí

Botón de reproducción icono gratis  Descompte pels millors lectors del món de 25€ per la vostra reserva a Airbnb

PLUS

Botón de reproducción icono gratis La millor targeta per pagar pel món.

Podeu llegir més informació sobre la targeta que utilitzem nosaltres per viatjar a la següent entrada Com pagar pel món? i no dubteu en preguntar-me totes les qüestions que us puguin sorgir.  Bnext us regala 5€ de benvinguda si us descarregeu l’aplicació des del següent link (obrir sempre des del mòbil):

Botón de reproducción icono gratis Sol·licitar targeta Bnext amb 5€ GRATIS

Botón de reproducción icono gratis Viatjar segur.

Sempre dic que no hi ha millor coixí que la tranquilitat, així que quan viatgem no dubtem en contractar una assegurança que ens pugui cobrir qualsevol accident o necessitat que ens pugui sorgir.  Nosaltres optem per Mondo Seguros, el tracte i l’atenció és excel·lent. Us deixo un descompte del 15% en la vostra polisa si el contracteu des del següent enllaç:

Botón de reproducción icono gratis Descompte del 15% en la vostra assegurança de viatges

 

Desitjo que els descomptes us siguin d’utilitat i feliç viatge!Luna de miel icono gratis