Com pagar pel món?

Una de les qüestions que més mal de cap ens generava a l’hora d’organitzar el viatge era el tema dels diners… Milers de preguntes envaïen la nostra ment: Serà millor canviar els diners abans de marxar? Però quants diners canvio? Millor que canvia de més per les mosques… Però aleshores perdo diners al canviar i al descanviar… Potser seria millor canviar la moneda un cop arribo al destí? O potser millor pagar amb targeta? Però quina..? Quina comissió em cobraran? Però… I si hi ha llocs que no accepten pagaments amb targeta? Podré treure diners als caixers? Però… Quina comissió em cobraran? I si perdo la targeta o me la deneguen i em quedo sense un duro a l’altra punta del món?

Nosaltres hem trobat la solució a totes les nostres preguntes a través de la nostra estimada targeta Bnext que a part de tenir totes les avantatges que a continuació us intentaré explicar de la millor manera, és molt cuqui perquè és rosa fúcsia.

c7e6be8e-fc39-41a4-b5bb-587a89c93469

Botón de reproducción icono gratis És una targeta totalment gratuïta. Sí, sí, com ho sents. Res del primer any gratuït i desprès et clavo 30€ de manteniment. Res de res. Gratuïta ara i sempre, sense manteniment i sense permanències.

Botón de reproducción icono gratis És la millor opció per viatjar: pagar pel món o retirar qualsevol divisa en qualsevol caixer del món mai havia estat tan barat. 

Pots pagar fins a 2000€/mes amb qualsevol moneda en qualsevol indret sense cap comissió extra. La única comissió que cobra Bnext és la mínima pel canvi de divisa establert per Visa, la qual cobren absolutament totes les entitats bancàries a part d’una comissió que sol ser del 3% que va directament a les seves butxaques.

* Quan pagues amb targeta fora de la Zona Euro sempre has de dir que t’ho cobrin amb la moneda oficial del país, mai amb Euros, sinó Bnext no pot cobrar-te el canvi de divisa oficial,  ni abonar-te cap comissió.

Podeu veure com Bnext em retornava a l’instant totes les comissions extres que em cobràven per les meves compres a Japó.

172383f4-5ba1-416c-bf9c-be40eb52e20f

A més a més, pots retirar fins a 500€ amb qualsevol moneda des de qualsevol caixer del món sense comissió. Si, com ho sentiu, aquesta soc jo retirant 61958 Yens (500€) sense cap tipus de comissió al meu caixer de confiança a una estació de metro de Tokyo.

de8729c0-a2fa-448a-8fdf-07982e0d65ef

Si soleu viatjar amb parella, és convenient que els dos us feu la targeta (ja que no té cap cost) i així entre els dos teniu un màxim de 4000€/mes i fins a la retirada de 1000€ sense cap cost. Nosaltres per sort mai hem superat aquest “tope” però si ho feu tampoc és el drama màxim, ja que Bnext cobrarà una comissió de 1,15€% a països fora de la zona euro i d’un 1,5% a qualsevol país del món, la qual es molt inferior a la que us cobraria la  vostra estimada entitat bancària:

Font: RANKIA

Per retirar diners dins d’Espanya, el límit és de 3 vegades i si la xarxa bancària (Servired, Telebanco 4B o Euro6000) et cobra una comissió, la gent maja de Bnext te la retorna. Ho podeu veure a la següent captura, automàticament Bnext m’abona el 1,85 que el Banc Santander m’havia pispat.

7068897B-8D8D-4F96-9A72-4F218DF44D3C.jpeg

Ara sí, el propietari del caixer, és a dir, els bancs que hi ha dins d’aquestes xarxes et cobra una segona comissió, aquí ja si que no hi poden fer. Això sí, a la seva web tenen un llistat de tots els caixers del món que no cobren comissions:

Llista de caixers amigables pel món

Botón de reproducción icono gratis Darrere de Bnext hi ha un grup de 20 persones emprenedores, atentes i amb valors molts diferents als de la Banca (no em refereixo a la gent maja que hi ha darrera dels taulells sinó als que des de dalt de tot només pensen en omplir-se els maletins amb els nostres diners). A través del xat de l’aplicació, el servei d’atenció i suport és ràpid, eficient i personalitzat.

a27a72e5-fcda-4f37-9eb5-63e95c0b5bde

Botón de reproducción icono gratis Nosaltres només la fem servir per viatjar, abans d’un viatge ens fem una transferència des del nostre compte bancari (és molt ràpid) dels diners que creiem convenients. Com a consell, procureu carregar-la sempre abans del viatge, perquè a Japó quan volia fer una transferència des del meu compte bancari no m’arribava el SMS amb els dígits per confirmar l’operació.

Botón de reproducción icono gratis Bnext regala 5€ de benvinguda si us descarregeu l’aplicació des del següent link (obrir sempre des del mòbil):

Targeta Bnext amb 5€ GRATIS

Codi ètic: si sol·liciteu la vostra targeta des del link anterior Bnext em premia amb una petita comissió que va directa al meu compte d’estalvi per viatjar!

Moltes gràcies i feliços viatges ✈️

Un pensament sobre “Com pagar pel món?

  1. Retroenllaç: Dia 1 – Per fi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s