Dia 2 – Arribada a Kuala Lumpur. Primeres impressions.

Kuala Lumpur és una ciutat molt jove, la seva història comença l’any 1857 quan uns miners del Sud de Xina la van assentar com a base per explotar les mines d’estany de la Vall de Klang. Des d’aleshores fins ara, ha anat creixent a pasos de gegant fins a convertir-se en una mega metropoli d’Àsia. Tant xinesos, immigrants indis com colons britànics han treballat de valent per aixecar el país, convertint-lo en una gran potència emergent. Actualment és un dels principals productors d’electrònica, de petroli i gas del món. Però a mi el que més m’atreu és el resultat de la seva evolució a nivell social, un cóctel entre cultures i religions que conviuen en perfecta harmonia.

Kuala Lumpur ens ha rebut amb la millor de les rebudes: el retrobament amb l’Eva i el Carles! Ha sigut un moment molt bonic. Just fa un any que no ens veiem i això ha provocat alguna que altra llagrimeta d’emoció. Estem molt agraïts i ens sentim molt afortunats de poder estar tots junts.

Com que no hem pogut fer el checkin perquè les habitacions encara no estaven preparades, hem anat a fer un tombet pel barri. Hem passejat per un mercat molt autèntic.

Per cert, us havia dit que el meu pare ha estat designat embaixador del CDR? Aquí està fent feina sense parar.

Tan aviat com ha sigut l’hora, hem tornat al hotel per ara sí fer el checkin. Hem fet la distribució de les habitacions: habitació 1 (els cuñaos: Carles, Raul i Aleix), habitació 2 (les fredoliques (Eva i mare) + el pare), habitació 3 (les floretes: Judit, Cris i Chen) i habitació 4 (les més guapes: Gemma, Irene i jo). L’hotel està molt bé (fare un post final sobre els nostres allotjaments durant el viatge, el preu i una valoració) i té una piscina al terrat que ens xifla. No ens hi hem pogut estar d’estrenar-la!

De seguida, teníem gana així que hem anat a dinar en un restaurant musulmà que hem trobat. Hem menjat per 2,5€ per persona, però la veritat és que ho podríem haver fet per la meitat perquè les raccions eren enormes i molts no hem pogut acabar-nos. Quina llàstima!

Amb la panxa ben plena, hem demanat un Grab (una aplicació tipus Uber) per anar a la primera visita del dia: la Torre Menara o la Kuala Lumpur Tower. És una torre de telecomunicacions de 421 metres d’alçada (es troba situada en la 7a posició de torres més altes del món). El seu punt fort és l’Skybox, una estructura de vidre que es troba a dalt de la torre i et permet disfrutar de les vistes de la ciutat. No apte pels que sofreixen vertigen.

Si us fixeu bé a dalt de la torre podeu veure l’estructura de vidre. I que me’n dieu? Us atreviríeu a pujar o no?

Desprès de fer-nos mil fotos i parlar del conflicte català amb el segurata, hem anat caminant a veure les Torres Petrones. El símbol més emblemàtic de Kuala Lumpur. Els números parlen per si sols: tenen 88 pisos, mesuren 452 metres d’alçada i tenen 32.000 finestres.

Desprès de fer un anàl•lisi de guiris amb una bona càmara per veure qui ens podria fer una bona foto a tota la familia, hem optat per demanar-li un senyor que es veia un gran aficionat de la fotografia. Clarament haurem de canviar els filtres de selecció perquè un cop més no ho hem encertat. La gent no enten que volem una foto amb l’edifici o el monument en qüestió? 🤷🏻‍♀️ Per què tallen l’important de la foto? 🤦🏻‍♀️

El millor moment per venir a veure-les és la posta de sol, a mesura que el sol va amagant-se i les torres es comencen a il•luminar. L’espectacle està servit, només et queda gaudir del moment. I la veritat és que costa ben poc fer-ho perquè hipnotitzen!

Finalment hem anat a veure un espectacle de llums a la font del KLCC Park. Molt bonic.

Ja era de nit i ens trobàvem cansats, així que hem anat a sopar a un restaurant a prop de les torres Petrones i cap al hotel a dormir. Jo he pujat al terrat per escriure el post amb aquestes precioses vistes.

Bona nit…🌙 Toca descansar… Demà més i millor (si és possible)!

🙏Gràcies🙏

Un pensament sobre “Dia 2 – Arribada a Kuala Lumpur. Primeres impressions.

  1. Retroenllaç: El meu diari de Viatges

Els comentaris estan tancats.