Dia 1. BCN – Doha – Kuala Lumpur

El despertador ha sonat a les 3 del matí. A les 4 sortíem direcció aeroport, fent abans una breu parada a Bellcaire per despedir-nos de la padrina ❤️ i deixar la Kireta 🐶, segur que quan tornem li haurem de fer un règim sever.

Increïblement, hem trobat el pàrquing a la primera i hem passat el control d’equipatge força ràpid! Lo de no donar la nota ja és massa per nosaltres, els majors d’edat hem passat el control de passaport electrònic a través del escàner de reconeixement facial (desprès de que em preguntèssin 2 vegades si no era menor d’edat i dir-me que aparento menys de 18, no sé com pendre-m’ho 🤔), la mare ha tingut de passar amb les 3 petites pel control presencial i s’ha quedat en blanc quan li han preguntat on volava. El polícia encara flipa.

Per cert, que me’n dieu de la Chen i la seva motxilla? Jo em pixo de riure quan vec la motxilla pràcticament caminant sola.

A dins de la terminal, hem aprofitat per fer-nos uns últims retocs (si, si, la mare Carme és la típica que porta estisores, fil, agulla, pinces i mil estris més a la motxilla) mentres els de la porta d’embarc ens cridaven 10 vegades per megafonia. Així som nosaltres. De fet, la senyora que l’Aleix tenia al costat a l’avió li ha preguntat si erem la famosa família Carrera 😳

Hem volat amb l’avió Boeing 777. El vol ha sigut una meravella i l’atenció ha sigut excel•lent. No m’estranya que Qatar Airways hagi sigut premiada com a millor companyia aèria. M’encanta volar! ✈️

De seguida, ens han donat l’esmorzar, s’havia de triar entre 3 opcions: truita amb formatge, ous trencats amb salsitxes o pancake amb porridge d’avena i d’acompanyament un croissant, un iogurt, fruita, un suquet de taronja i tot el beure que vulguèssis! Nosaltres ens hem posat les botes!

Això sí, el café com és habitual, no valia res. Pel normal el prenc sense sucre, però només fer un sorvet he tingut de demanar “one sugar please”, la tripulant m’ha portat una aigua amb gas. Clarament he de treballar la meva pronunciació 😅.

Alguns hem anat fent becainetes, d’altres han mirat pelis o documentals i altres han matat el temps jugant a algun joc del programa d’entreteniment a bord. Quan faltaven dos hores per l’aterratge ens han portat un snack: pastry de pollastre o de verdures i un muffin de xoco 😋

Quan hem aterrat, hem vist que el nostre vol a Kuala Lumpur s’havia retrassat. L’escala a Doha s’ha allargat, no el suficient per poder visitar la ciutat ☹️ L’aeroport és una autèntica passada! Impossible avorrir-te: zones de relax, futbolins, ordenadors, parcs infantils… i tot GRATIS EH! I ara mateix es troba ple de publicitat del Mundial 2022.

I no podia faltar, la típica foto amb el osito Tedy que resideix al hall de l’aeroport. Pel que he llegit és un regal de la Jequessa que va costar uns 7 millons de dolars 😱

El següent vol, Doha-Kuala Lumpur, no ha anat tan bé com el primer. L’avió era el model A340, que està molt bé per trajectes curts, però per trajectes de 8 hores es queda bastant just pel que fa la comoditat. L’espai per les cames és més reduït, els seients són més petits i menys còmodes, no té port USB, etc. El vol ha sigut força mogudet, sobretot al sobrevolar l’Índia i l’oceà índic.

En aquest cas, ens van donar el kit per dormir que consta d’uns mitjons, d’uns taps d’orelles, un raspall i una pasta de dents, un “antifaç” i una crema de cacau. A mi no m’ha set massa útil perquè pràcticament no he pogut dormir en tot el vol, mai un vol se m’havia fet tan llarg. Això si, el menjar i l’atenció perfecte. L’Ulises, el tripulant mexicà que ens ha atés durant tot el vol, ha sigut molt agradable i atent. Hem aterrat a KL a les 9 del matí, hem comprat 2 targetes SIM per contractar el Grab i hem passat el control d’aduana al país. Només sortir del aeroport, observes i se’t dibuixa un somriure de punta a punta mentre penses “ja soc a Àsia” com aquell qui torna a casa desprès de molt temps!

I així ha estat com a començat el nostre primer dia a la capital de Malàsia!

Un pensament sobre “Dia 1. BCN – Doha – Kuala Lumpur

  1. Retroenllaç: El meu diari de Viatges

Els comentaris estan tancats.